Tweede ronde

Mabel van Leeuwen - Merel van Leeuwen 2-0
In de onderlinge clubcompetitie won Merel dit jaar van haar oudere zus. In een klassieke stand betrok Mabel het kerkhofveld. Merel wist deze schijf te winnen maar kreeg meteen daarna een combinatie om de oren, waarna de strijd snel gestreden was. (Achterlopen is gevaarlijk.)


Melanie Voskuil - Ilse Barf 2-0
Ilse kon de lange vleugel van Melanie opsluiten, verloor echter de strijd om het centrum. Knap partij gegeven echter Melanie was net een maatje te groot

Rianne Mensinga - Kimberley Huijskens 2-0
Rianne wist zich knap te herstellen van haar eerste nederlaag en kon met de openingscombinatie, de Drentse zet, al snel twee schijven voorkomen tegen de toch ervaren Kimberley. Die vorig jaar immers een meer dan verdienstelijk Nederlands Kampioenschap speelde.

Ninah Rosema - Lotte Meijer2-0

De strijd tussen de twee lokale favorieten werd in het voordeel van de twee jaar oudere Ninah beslecht. De beste kansen leken voor Lotte, echter zij verzuimde een doorbraak op de lange vleugel door een offer. Ninah sloeg toen op de andere kant van het bord toe met wel een doorbraak, waarna de strijd snel gestreden was.

Tessa Aleven - Tamar Visser 2-0
Lang ging de strijd gelijk op. Door een venijnige combinatie werd de laatste wedstrijd uit de tweede ronde door Tessa beslecht. Tessa onderscheidt zich door haar aanvallende speelstijl.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten