Derde ronde

Kimberley Huijskens- Mabel van Leeuwen 1-1
Kimberley zorgde voor een daverende verrassing door Mabel een punt afhandig te maken. Het zag er niet naar uit; toen Mabel in de kettingstelling naar dam combineerde leek de partij snel afgelopen te zijn. Echter met een doorbraak combinatie wist Kimberley de stand net naar een drie om één stand te tillen.


Ninah Rosema-Tessa aleven 0-2
De tot dan toe ongeslagen Ninah en Tessa kwamen in een gelijkwaardig middenspel met aan sterk centrum terecht. Tessa trok echter met een doorbraak combinatie aan het langste eind. Ninah gaf haar de welverdiende hand.

Merel van Leeuwen - Melanie Voskuil 0-2
In een sterk gespeelde positie partij wist Melanie achtereenvolgens de lange en de korte vleugel op te sluiten, om na een plakker het vonnis over Merel te vellen

Lotte Meijer- Ilse Barf 1-1
in een gelijkopgaande strijd kon Ilse het spel naar haar hand zetten. Echter Lotte kon zich kranig verdedigen door een offer, achterlopen en keurig afwikkelen naar een remise.

Tamara Visser- Rianne Mensinga 1-1
Evenals Mabel moest ook na een gewonnen stand in een remise berusten. In tegenstelling tot de eerdere partijen gebruikte Rianne nu wel haar tijd en bleef door dammen. Door een plakker wist Rianne de dam van Tamar te ontfutselen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten